pirmdiena, 2011. gada 24. oktobris

reciklēts...man patīk šis vārds:)

Tas lūk ir mans mīļais, vecais maks(īstenībā nemaz tik vecs nebija, vienkārši viņa mūžiņu saīsināja divu puiku biežās''revīzijas'' pa mammas maku), kad sapratu, ka veikalā kļūst kauns taisot maku vaļā, jo tas neturas vairs kopā, sāpošu sirdi iemetu to rokdarbu skapī.
UN šorīt gluži kā spēriens no skaidrām debesīm - es taču varu pārtaisīt to par telefona maciņu!!!
Jo līdz šim man rokas necēlās pirkt veikalā telefona maciņu gandrīz pie desmit latiem,tamborētais maciņš arī kaut kā nevalkājās, un tā mans telefons tik bružājās un bružājās.
Tad nu mīļais, tagad tev arī būs glauns ''ancukiņš''!:)
taisot maku, atradu vēl pārpalikušus ''kalmāra gabaliņus'', sameistaroju gredzentiņā:), tagad tas jau skaitās komplekts:)


Kalmāru salāti no bērnības.

Kā pa miglu atceros no bērnības dzimšanas dienas, svētkus, kur vienmēr starp dažādiem salātiem bija arī kalmāru salāti, gribētos gan atcerēties tiem pārējās sastāvdaļas, bet kaut kā prātā nenāk...
Tad nu šī mēneša pērļošanas nodarbībā, iepērkot sev jaunas pērles, acīs iekrita laškrāsas, vai ķieģeļkrāsas(tā īsti nevar pateikt) akmentiņi, kas nu ĻOTI atgādina kalmātu gabaliņus:)....
paredzēti gan tie bija citai rotai, bet pēc veltīgi nosēdēta vakara pērļojot šo rotu, sapratu .... nebūs....
nu neizskatījās kā gribējās....piekombinēt citas pērles arī bija grūti....
tad nu atmetu ar roku un  uztamborēju veco labu variantu - tambormudžekli...nu mana sird ir mierīga, vēl tikai jāpiezvana mammai un jānoskaidro kalmāru salātu sastāvdaļas:)

Laikam jau varēju pagaidīt dienas gaismu, vakarā neizdodas noķert skaisto krāsu....

otrdiena, 2011. gada 18. oktobris

viena vestīte ir...

Jau pagājušo gad,doma bija par rombiņu vestītēm, tad tās bija modē,(nu man jau ļoti patīk kā vīriešiem izskatās rombiņu vestes, žēl, ka manam cienītajam neiet pie sirds, tāds apģērba gabals.Atliek vien priecāties par citiem tā skaisti apģērbtiem vīriešu cilvēkiem:) )labi,  mēs būsim atpalikuši no modes, būs šogad...vienam vestīte ir nomargota, tagad jāķeras pie otras...

 tā īsti gan Kārlēnam uz pozēšanu nenesās prāts.....

:)

svētdiena, 2011. gada 16. oktobris

rezultātā:)

ja ne cepumus, tad rotas...

vakar sakārojās auzu cepumus, ķēros pie savas recepšu klades,kamēr puikas brauca vakara apli ar saviem traktoriem,sparīgi darbojos ap ''cepešnieku'' un rezultātā nekā.....garšīgi gan bija, bet paši cepumi neturējās kopā, tā arī drupačiņās tik noskrubināti.
otrajai tūrei pieliku olu, bet tad jau bija pavisam ne tas.... varbūt kādai ir laba auzu cepumu recepte? padalieties, būšu ļoti priecīga:)
ARĪ šodien ''cepešniekam'' nebija miers,  jo šoreiz man sakārojās:) uzcept kaut ko no fimo (lasīju, ka mazās devās fimo mālu var cept parastajā cepešniekā, neesot kaitīgi).
Šoreiz viss ''iekš'' zaļa,(tuvojas māsas jubileja:))

sestdiena, 2011. gada 15. oktobris

baciņa un spāre!



Mana ''pelēkā perioda'' (kā mans Kārlēns teiktu) baciņa!!! Daudz jau tur no jaciņas nav, vīrs ilgi nevarēja saprast,cik tad garu piedurkni es adīšu, un kā es viņu tad vilkšu?! kad ir gatavs, tad skaidrība rodas arī vīriešiem:):) Īstenība pabeigta jau bija kādu laiciņu atpakaļ, tikai nācās pārradīt pašas rokas, jo kādā nelaimīgā piektdiena(ne 13.), steidzoties uz saviem šūšanas kursiem,  nolēmu drusciņ, drusciņ pagludināt, ar savu super karsto gludekli, lai ātrāk žūst......jā, dažreiz es pati sevi pārsteidzu ar savu ''gudrību''....UN tad vēl, nevaru nepalielīties ar savu pirkumu no Santas Ašukas (santahobby.lv) - spāresbroša!!!!. Spāres man vienmēr ir patikušas un darinājumi no sutažas, šķita interesanti, tad nu man ir spāre, kas ĻOTI piestāv pie manas baciņas:) Attā, pelēkais periods, puikām vajag zilas vestītes uz Mārtiņdienu:):)

otrdiena, 2011. gada 11. oktobris

attā, mīļais džemperīt!


beidzot arī mani puikas tika pie zābaciņčībām (tā mēs nosaucām), no mana mī'ļākā bērnības dienu džemperīša:)

trešdiena, 2011. gada 5. oktobris

kārtoju rotu kasti:)


tā nu man ir, lai kā man patiktu manis taisītās rotas, ar laiku mani tās sāk kaitināt, tad es skatos kalendāra vai nav kādas tuvākās jubilejas, kam atdāvināt, vai kāds kam pārdod.
Tad nu lūdzu, pamatā ir šallīte, kas ir centra posmā appērļota. Doma ir par vienu 4 ls, bet varam kaulēties:):):)
 turpinājums sekos:)

pirmdiena, 2011. gada 3. oktobris

šodien ir viena pelēka diena...adu savu pelēko bolero tipa jaku, tad uztapināju laikam no Bienes nošpikoto kastaņziloni  puikām, un komplektā vēl pelēku pirkstiņpeli... pelēki, pelēki.... šodiena sākās pavisam pelēki dārziņā, kur devāmies pirmo reizi un sastapāmies ar pavisam pelēku attieksmi ... bet par to nav jeegas....domāsim gaiši:)